Intuïtief design gebaseerd op jouw energie en persoonlijkheid

Design met hart voor bedrijven met ziel

Goed grafisch design that in lijn is met jouw zaak heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op klanten. Breng je zaak naar het volgende niveau met geweldige communicatietools. 

Waar ben je naar op zoek?

Branding, klantencommunicatie, sociale media,... Het kan allemaal overweldigend zijn als je het moet combineren met het runnen van een zaak. Benut je talenten ten volle in je zaak en laat een professional zorgen voor je branding en communicatie. 

Ik verwelkom eenmalige projecten zowel als langetermijn contracten. 

LOGO

Je logo is het eerste wat klanten zien van je zaak. Zorg ervoor dat je een mooie herinnering nalaat!

BRANDING

Creëer een look die ervoor zorgt dat al je materiaal en communicatie vanuit 1 sterke basis vertrekken voor verhoogde professionaliteit en herkenbaarheid.

Papierwaren

Als je een sterke brandlook hebt, kan ik hem vertalen naar papierwaren zoals visitekaartjes, enveloppen, posters, uithangborden,...

SOCIAL MEDIA

Niet alleen offline, maar ook online kan je social media design vertaalt worden naar je brandlook.

WEBDESIGN

Je zaak moet online vindbaar zijn, en je website vertelt jouw verhaal op jouw manier. Zorg dat de boodschap duidelijk is en memorabel!

Fotografie

Of je nu professionele foto's nodig hebt van je product of zaak, jezelf of jouw dienst, of je hebt content nodig - ik maak foto's met ziel.

Wat zeggen klanten

Dankjewel Elyn voor onze super mooie website! Je hebt ons volledig begrepen en goed aangevoeld hoe wij de website wouden met lay-out, tekst, foto’s, indeling enz.... We zijn er echt trots op.
Elyn heeft prachtwerk geleverd met mijn website! Ze vertaalde mijn ideeën zonder haar eigen minimalistische stijl te verliezen. Ik ben ook zo gelukkig met het logo dat ze maakte, het geeft mijn zaak de professionele uitstraling die ik zocht.
Elyn, ik ben super blij met mijn nieuwe logo en website. Je hebt me heel goed aangevoeld tijdens het kennismakingsgesprek waardoor het ontwerp van het logo meteen raak was, ik zie er mijn zielsmissie helemaal in terug. Ook op de website ben ik trots. De meest voorkomende reactie die ik kreeg was 'wat een prachtige website, helemaal jou!'