Over Elyn

Wie ben ik

Ik ben een all-round creatieveling met een passie voor grafisch design en schoonheid creëren. 

Mijn missie

Jouw ziel en passie vertalen naar mooi design.

Wat ik doe

Ik stem af op jouw energie om inspiratie te vinden voor het creëren van een merk en design dat jouw unieke verhaal vertelt.

Korte historie

Elyn studeerde cum laude af in Commerciële Communicatie Management aan AP in Antwerpen. Ze is een prijswinnende marketeer en heeft meer dan 5 jaar in Londen en België gewerkt als marketingspecialist, voordat ze zich overgaf aan haar grote passie: grafisch ontwerp. Ze heeft de afgelopen jaren met tal van tevreden klanten gewerkt om hen te helpen hun merk te vinden en hun bedrijf te laten groeien.  

Terwijl ze met haar klanten werkte, merkte ze dat ze echt op hun energie kon afstemmen en hun harten in ontwerp kon vertalen. 100% van haar klanten hebben bevestigd dat Elyn echt kan voelen wat ze willen vertellen en de wereld laten zien met hun merk. 

Mijn 3C-proces

Connect

Ik wil echt contact met je maken, dus in de eerste fase wil ik met je praten in een ontspannen omgeving. Dus ik kan jou en je merk echt leren kennen. 

Communicate

Goede afspraken maken goede vrienden - ik probeer altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren en ik wil dat we duidelijke verwachtingen ten opzichte van elkaar hebben. 

capture

In het ontwerpproces zal ik proberen je persoonlijkheid en ideeën in het ontwerp vast te leggen. Het enige dat ik van jou vraag zijn eerlijke meningen en respectvolle feedback. 

Waarom kiezen voor Meraki?

Jaren van ervaring en vele gelukkige klanten getuigen van de kwaliteit van Elyn's zielsvolle werk.

Onderscheid jezelf met een ontwerp dat niet generiek is, maar echt alles vertegenwoordigt waar jij voor staat.

Ik wil dat je gelukkig bent met mijn ontwerpen. Zo niet, dan heb ik mijn werk niet goed gedaan.

Als empathisch persoon kan ik me echt tot jou en je verhaal verhouden en je gevoelens vertalen in ontwerp.